Wij houden van tevreden klantenimage informatie 4

Regelmatig overleggen we daarom met de opdachtgever over de gekozen werkwijze en de uitvoering van het werk. Zo nodig worden de afspraken direct aangepast aan de veranderde eisen of een nieuwe situatie. Op uitvoerdend niveau houden onze medewerkers van de opdrachtgever, voor een optimale - dagelijkse - afstemming van de werkzaamheden.

 

Eisen en afspraken

In overleg met de klant wordt per ruimte vastgelegd wat er schoongemaakt wordt, in welke kwaliteit, met welke frequentie en tegen welke prijs. Daarna zorgen wij ervoor dat die afspraken zorgvuldig worden uitgevoerd, op de afgesproken tijd en in de afgesproken kwaliteit.

 

Hoog serviceniveau

Wij beantwoorden altijd de vragen die u stelt en zijn proactief in het zo efficient mogelijk laten verlopen van alle activiteiten. Wij zorgen er altijd voor dat u tevreden bent en denken ook graag mee om binnen uw organisatie alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij beschikken over voldoende personeel en regelen altijd voldoende inval bij ziekte en afwezigheid door een vaste groep invalkrachten.